Verzekeringen

Wassink Advies en Consulting verzorgt al uw verzekeringen in en rondom het huis. Of u nou een reisverzekering nodig hebt, op zoek bent naar een passende opstalverzekering of de bromfiets van uw zoon of dochter wilt verzekeren, onze medewerkers staan u graag te woord.

Regel uw belangrijkste verzekeringen in één keer. Dankzij de flexibele opbouw van onze verzekeringen bepaalt u zelf wat u wel en wat u niet wilt verzekeren. Zo heeft u het gemak van één polis en kunt u bovendien rekenen op aantrekkelijke kortingsmogelijkheden.

We zijn er bij Wassink Advies en Consulting trots op dat we door onze klanten zowel op Independer.nl als op Advieskeuze.nl hoog gewaardeerd worden. Persoonlijke aandacht en een duidelijke, transparante werkwijze staan bij ons voorop. We nemen iedere verzekering volledig met u door. We zorgen altijd voor de meest geschikte premie en zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. De initiële looptijd van verzekeringen bij Wassink Advies en Consulting is doorgaans een jaar. Daarna zijn ze maandelijks opzegbaar. Vraag ons ook gerust naar de voorwaarden, die lopen we graag met u door.

Verzekeringen afsluiten

Wassink Advies en Consulting is al 10 jaar actief in Noord-Nederland en werd onlangs verkozen tot het beste kantoor in de regio door Independer.nl! Daar zijn we best trots op. Bovendien werken wij volledig adviesvrij: we hebben geen banden met verzekeringsmaatschappijen of banken en kunnen daardoor volledig objectief alle aanbieders vergelijken. Zo kunt u er gerust op zijn dat de verzekeringen die u via Wassink Advies en Consulting afsluit, daadwerkelijk de meest gunstige verzekeringen zijn voor u.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We houden kantoor in Zevenhuizen, provincie Groningen, vlak onder Roden en Leek. Voor een afspraak komen wij gewoon bij u thuis of op kantoor langs. Wij zijn zeven dagen per week geopend en telefonisch bereikbaar tot 21:30 uur.

Uw onafhankelijk financieel adviseur

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving