Verzekeringen

Wassink Advies en Consulting verzorgt al jouw verzekeringen in en rondom het huis. Of je nou een reisverzekering nodig hebt, op zoek bent naar een passende opstalverzekering of de bromfiets van jouw zoon of dochter wilt verzekeren, ik sta je graag te woord.

Regel jouw belangrijkste verzekeringen in één keer. Dankzij de flexibele opbouw van onze verzekeringen bepaal je zelf wat je wel en wat je niet wilt verzekeren. Zo heb je het gemak van één polis en kan je bovendien rekenen op aantrekkelijke kortingsmogelijkheden.

Ik vergelijk alle verzekeraars met elkaar om zo tot de beste deal te komen.

Ik ben er bij Wassink Advies en Consulting trots op dat ik door onze klanten op  Advieskeuze.nl hoog gewaardeerd word. Persoonlijke aandacht en een duidelijke, transparante werkwijze staat bij mij voorop. Ik neem iedere verzekering volledig met je door. Ik zorg altijd voor de meest geschikte premie en zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. De initiële looptijd van verzekeringen bij Wassink Advies en Consulting is doorgaans een jaar. Daarna zijn ze maandelijks opzegbaar. Vraag mij ook gerust naar de voorwaarden, die loop ik graag met je door.

Verzekeringen afsluiten

Wassink Advies en Consulting is al 23 jaar actief in Noord-Nederland en werd verkozen tot het beste kantoor in de regio door Independer.nl! Daar ben ik best trots op. Bovendien werk ik volledig aviesvrij: ik heb geen banden met banken of verzekeringsmaatschappijen en kan daardoor volledig objectief alle aanbieders vergelijken. Zo kan je er gerust op zijn dat de verzekeringen die je via Wassink Advies en Consulting afsluit, daadwerkelijk de meest gunstige verzekeringen voor je zijn. 

 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik heb een kantoor in Zevenhuizen, provincie Groningen, vlak onder Roden en Leek. Voor een afspraak kom ik gewoon bij je thuis of op kantoor langs. Ik ben 7 dagen per week geopend. Ik ben op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 21.30 en in de weekenden tot 17.00.  

 

Neem contact met mij op!

Jouw onafhankelijke adviseur in verzekeringen

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving