Hypotheken

U bent op zoek naar een lening voor uw woning. Omdat u een nieuw huis gaat kopen bijvoorbeeld, of omdat u uw bestaande hypotheek wilt oversluiten. Wassink Advies en Consulting is een volledig onafhankelijk hypotheekadviseur en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. En dat is belangrijk; de juiste keuze.

Er zijn namelijk verschillende wettelijke en fiscale regels waar u mee te maken krijgt. Deze regels bepalen onder andere de hoogte van de hypotheek die u kunt afsluiten. Bovendien kunt u veel geld besparen door direct de juiste keuze te maken. Een gunstige hypotheek scheelt u zo honderden euro’s op jaarbasis! De erkende financieel adviseurs van Wassink Advies en Consulting zijn dé experts in Noord-Nederland op dit gebied.

Wanneer u een hypotheek gaat afsluiten, heeft u veel om over na te denken:

 Hoe hoog is het bedrag dat ik wil lenen?
 Hoeveel rente ga ik iedere maand betalen?
 Ga ik maandelijks aflossen, en zo ja, hoeveel?
 Neem ik een verzekering bij mijn hypotheek?

Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Hypotheekgesprek

In een hypotheekgesprek nemen we alle informatie rustig met u door. Wat kunt u maandelijks betalen? Bent u bereid risico te nemen of kiest u liever voor zekerheid? Wassink Advies en Consulting zet met u alle mogelijkheden op een rij. Vervolgens rekenen we u precies voor wat de meest gunstige hypotheekopties voor u zijn. Tot slot adviseren we u bij het maken van de juiste keuze. Via de Downloadspagina kunt u ons Dienstverleningsdocument Hypotheken bekijken.

Wassink Advies en Consulting is al ruim 10 jaar actief in Noord-Nederland en werd verkozen tot beste hypotheekkantoor van 2017 in de regio Groningen! We zijn adviesvrij, dat betekent dat we geen onderdeel zijn van een bank of verzekeringsmaatschappij. We hebben dus geen enkele verplichting om hypotheken van bepaalde aanbieders te adviseren.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we komen gewoon bij u thuis. In Zevenhuizen, in Roden, in Leek, waar dan ook in Noord-Nederland. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

Uw onafhankelijk hypotheekadviseur

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving