Hypotheek advies

Je bent op zoek naar een lening voor jouw woning. Omdat je een nieuw huis gaat kopen bijvoorbeeld of omdat je jouw bestaande hypotheek wilt oversluiten. Wassink Advies en Consulting is een volledig onafhankelijk hypotheekadviseur en ik (René Wassink) help je graag bij het maken van de juiste keuze. En dat is belangrijk; de juiste keuze.

Ik vergelijk alle hypotheekverstrekkers met elkaar om zo tot de beste deal te komen.

Er zijn namelijk verschillende wettelijke en fiscale regels waar je mee te maken krijgt. Deze regels bepalen onder andere de hoogte van de hypotheek die je kan afsluiten. Bovendien kan je veel geld besparen door direct de juiste keuze te maken. Een gunstige hypotheek scheelt je zo honderden euro’s op jaarbasis! René is een erkende financieel adviseur en dé expert in Noord-Nederland op dit gebied.

Wanneer je een hypotheek gaat afsluiten, heb je veel om over na te denken:

 Hoe hoog is het bedrag dat ik wil lenen?
 Hoeveel rente ga ik iedere maand betalen?
 Ga ik maandelijks aflossen, en zo ja, hoeveel?
 Neem ik een verzekering bij mijn hypotheek?

Ik ga hierover graag met jou in gesprek.

 

Aanbieders vergelijken

Via de Downloadspagina kan je mijn vergelijkingskaart Hypotheken bekijken. In dit document staat wat ik voor jou kan doen. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kun je mijn diensten en kosten gemakkelijk vergelijken met anderen. 

Beste hypotheekkantoor van 2017

Wassink Advies en Consulting is al 25 jaar actief in Noord-Nederland en is verkozen tot beste hypotheekkantoor van 2017 in de regio Groningen! Ik ben adviesvrij en dat betekent dat ik geen onderdeel ben van een bank of verzekeringsmaatschappij. Ik heb dus geen enkele verplichting om hypotheken van bepaalde aanbieders te adviseren.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op en ik kom gewoon bij jou thuis langs. In Zevenhuizen, in Roden, in Leek, waar dan ook in Noord-Nederland. Ik ben 7 dagen per week geopend. Ik ben op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 21.30 en in de weekenden tot 17.00.  

 

Hypotheekgesprek

In een hypotheekgesprek neem ik alle informatie rustig met je door. Wat kan je maandelijks betalen? Ben je bereid risico te nemen of kies je liever voor zekerheid? Wassink Advies en Consulting zet met jou alle mogelijkheden op een rij. Vervolgens reken ik uit wat de meest gunstige hypotheekopties voor je zijn. Tot slot adviseer ik je bij het maken van de juiste keuze.

Als je bezig bent om een hypotheek rond te krijgen van jouw droomhuis, dan is dit ook gelijk het moment om over het verduurzamen van de woning na te denken. Er zijn veel voordelen als je jouw huis groener gaat maken. Jouw huis verduurzamen is veel meer dan elke maand een lagere energierekening ontvangen. Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden

 

Na het geven van advies stopt het niet;

Je kunt tijdens het gehele traject op mij rekenen, tot en met de aktepassering bij de notaris. Ook daarna blijf ik jouw aanspreekpunt. Ik bied jouw dan ook nazorg. Dit houdt het volgende in:

  • Ik informeer jouiw over de wezenlijke wijzigingen in de kenmerken van het financieel product dat je hebt gesloten en de relevante wetgeving, middels een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is voor jouw gratis.
  • Eenmaal in de periode van 2 jaren stuur ik jou onze Servicekaart. Hierop kunt je aangeven of er in jouw situatie zaken zijn gewijzigd die wellicht van invloed kunnen zijn op het eerder afgesloten financiële product.

Tijdens de looptijd van je hypotheek kan jouw gezins- of financiële situatie veranderen. Of misschien heb je geld nodig om jou nieuwe woning te verbouwen. Dit zijn momenten waarop je jouw hypotheek wilt aanpassen. Daarvoor zijn verschillende oplossingen, afhankelijk van jouw huidige situatie en bestaande hypotheek. Ik help jouw bij het maken van beslissingen, het aanpassen van hypotheken en met het geven van passend advies.

 

Neem contact met mij op!

Jouw onafhankelijke hypotheekadviseur

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving