Oldtimerverzekering

Uw oldtimer of klassieke auto is niet te vergelijken met een gewone auto. Behalve de emotionele waarde die u vaak aan het voertuig verbindt, is een oldtimer ook niet zomaar opnieuw aan te schaffen. Voor vervangende onderdelen of reparaties moet u vaak dieper in de buidel tasten. Om dat risico af te dekken, sluit u een oldtimerverzekering af.

Vergelijkbaar met een gewone autoverzekering zijn de dekkingen waarvoor u kunt kiezen. Met een WA-verzekering dekt u wettelijke aansprakelijkheid af. U kunt ook kiezen voor Beperkt Casco of Volledig Casco. Met Beperkt Cascodekking bent u behalve tegen wettelijke aansprakelijkheid, ook verzekerd tegen schade aan uw klassieker door bijvoorbeeld brand en diefstal. Met Volledig Cascodekking, ook wel All-Risk genoemd, bent u verzekerd tegen vrijwel alle vormen van schade aan uw oldtimer. Denk bijvoorbeeld aan een botsing of een aanrijding.

Bij Wassink Advies en Consulting kunt u uw oldtimerverzekering samen met uw andere verzekeringen onderbrengen in eéén pakket. Wel zo gemakkelijk, wel zo goedkoop. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Uw onafhankelijk financieel adviseur

Routebeschrijving