Oldtimerverzekering

Jouw oldtimer of klassieke auto is niet te vergelijken met een gewone auto. Behalve de emotionele waarde die je vaak aan het voertuig verbindt, is een oldtimer ook niet zomaar opnieuw aan te schaffen. Voor vervangende onderdelen of reparaties moet je vaak dieper in de buidel tasten. Om dat risico af te dekken, sluit je een oldtimerverzekering af.

Vergelijkbaar met een gewone autoverzekering zijn de dekkingen waarvoor je kan kiezen. Met een WA-verzekering dek je wettelijke aansprakelijkheid af. Je kan ook kiezen voor Beperkt Casco of Volledig Casco.

  • Met Beperkt Cascodekking ben je behalve tegen wettelijke aansprakelijkheid, ook verzekerd tegen schade aan jouw klassieker door bijvoorbeeld brand en diefstal.
  • Met Volledig Cascodekking, ook wel All-Risk genoemd, ben je verzekerd tegen vrijwel alle vormen van schade aan jouw oldtimer. Denk bijvoorbeeld aan een botsing of een aanrijding.

Bij Wassink Advies en Consulting kan je jouw oldtimerverzekering samen met jouw andere verzekeringen onderbrengen in één pakket. Wel zo gemakkelijk, wel zo goedkoop. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Jouw onafhankelijke financieel adviseur

Routebeschrijving