Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering ben je verzekerd tegen schade aan jouw inboedel door diefstal, brand, storm of overstroming. Het gaat om spullen in huis die verplaatsbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een computer, de eettafel en stoelen en bankstel. Voor zowel huur- als koopwoningen zijn inboedelverzekeringen niet verplicht, maar wel erg belangrijk. Met een inboedelverzekering kan je bij schade snel weer vervangende spullen kopen en krijg je hulp bij het afhandelen van die schade. Om de schade aan jouw huis zelf te verzekeren heb je een opstalverzekering nodig.

Het is doorgaans verstandig om jouw inboedelverzekering op dezelfde plek onder te brengen als jouw opstalverzekering. Dit voorkomt moeilijkheden tussen verschillende verzekeraars wanneer er schade optreedt aan zowel het huis als de inboedel.

 

Bij Wassink Advies en Consulting kan je al jouw verzekeringen voor in en om het huis in één pakket onderbrengen. Zo voorkom je niet alleen problemen tussen de inboedel- en opstalverzekeraar, maar heb je ook het voordeel van een enkele polis voor al jouw verzekeringen. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Jouw onafhankelijke financieel adviseur

Routebeschrijving