Aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen de schade die u of uw gezinslid toebrengt aan anderen. In Nederland bent u aansprakelijk als een ander door uw toedoen schade lijdt. En een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar de schade kan, vooral als het om letsel gaat, snel oplopen. Dan wilt u verzekerd zijn tegen deze wettelijke aansprakelijkheid.

In tegenstelling tot de WA-verzekering voor uw auto of uw motor, is een aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht. Toch is dit een zeer belangrijke verzekering. Het kan namelijk zelfs zo zijn dat niet uzelf, maar uw eigendom schade toebrengt aan een ander waar u vervolgens verantwoordelijk voor wordt gehouden. Denk maar eens aan een gesprongen leiding in uw woning waardoor uw buren schade lijden.

Met het flexibele verzekeringspakket van Wassink Advies en Consulting zit u altijd goed. We helpen u bij het selecteren van de juiste verzekeringen en voegen alles samen onder één polis. Weinig rompslomp, goed verzekerd en bovendien komt u in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen. Neem contact met ons op, wij leggen het u graag uit.

Neem contact op

Uw onafhankelijk financieel adviseur

Routebeschrijving