Aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen de schade die jij of jouw gezinslid toebrengt aan anderen. In Nederland ben je aansprakelijk als een ander door jouw toedoen schade lijdt. En een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar de schade kan, vooral als het om letsel gaat, snel oplopen. Dan wil je verzekerd zijn tegen deze wettelijke aansprakelijkheid.

In tegenstelling tot de WA-verzekering voor de auto of de motor, is een aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht. Toch is dit een zeer belangrijke verzekering. Het kan namelijk zelfs zo zijn dat niet jij zelf, maar jouw eigendom schade toebrengt aan een ander waar je vervolgens verantwoordelijk voor wordt gehouden. Denk maar eens aan een gesprongen leiding in jouw woning waardoor jouw buren schade lijden.

Met het flexibele verzekeringspakket van Wassink Advies en Consulting zit je altijd goed. Ik help je bij het selecteren van de juiste verzekeringen en voeg alles samen onder één polis. Weinig rompslomp, goed verzekerd en bovendien kom je in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen. Neem contact met mij op, ik leg het je graag uit.

Neem contact op

Jouw onafhankelijke financieel adviseur

Routebeschrijving