Financieel advies

Er zijn legio aanbieders van financiële producten, die ogenschijnlijk allemaal hetzelfde aanbieden. Hypotheken en verzekeringen, de ene aanbieder is moeilijk van de ander te onderscheiden. Toch maakt jouw keuze enorm veel verschil. Want ondanks de gelijkenis ga je merken dat er achter de schermen veel verschil zit tussen de producten van financiële aanbieders. Voorwaarden, aflossing, rente; het heeft allemaal een grote impact op uw persoonlijke financiële plaatje.

 

Uitleg in begrijpelijke taal

Met financieel advies van René Wassink zie je door de bomen het bos weer. Ik neem alle tijd voor jou en beantwoord al jouw vragen. In normaal Nederlands, en ik kom gewoon bij je thuis natuurlijk!

Ik ben al 24 jaar actief in Noord-Nederland en ben verkozen tot beste hypotheekkantoor van 2017 in de regio Groningen! Neem gerust vrijblijvend contact met mij op en ik kom gewoon bij jou thuis langs. Ik ben 7 dagen per week geopend. Ik ben op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 21.30 en in de weekenden tot 17.00.  

Erkend Financieel Adviseur

Waarom kies je voor Wassink Advies en Consulting?

Adviesvrij. René Wassink is volledig adviesvrij, wat betekent dat ik geen contracten heb met financiële instellingen die mij verplichten bepaalde producten te adviseren.

Erkend. Bij mij tref je uitsluitend Erkend Financieel Adviseurs (EFA). Dat wil zeggen dat ik een gedegen opleiding met goed gevolg heb afgerond en bovendien mijn kennis up-to-date houd.

Regionaal. Met een kantoor in Zevenhuizen, provincie Groningen, sta ik met beide benen in de Groningse klei. Ik hou van een persoonlijke benadering en leg je alles graag uit in begrijpelijke taal. Ik heb bijna alle aanbieders op het gebied van hypotheken in mijn pakket.

 

Meerder aanbieders vergelijken

Via de Downloadspagina kan je mijn vergelijkingskaart bekijken. In deze documenten staat wat ik voor jou kan doen. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kun je mijn diensten en kosten gemakkelijk vergelijken met anderen. 

 

Neem contact met mij op!

Jouw onafhankelijke financieel adviseur

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving