Financieel Advies

Er zijn legio aanbieders van financiële producten, die ogenschijnlijk allemaal hetzelfde aanbieden. Hypotheken, verzekeringen, pensioenen; de ene aanbieder is moeilijk van de ander te onderscheiden. Toch maakt uw keuze enorm veel verschil. Want ondanks de gelijkenis zult u merken dat er achter de schermen veel verschil zit tussen de producten van financiële aanbieders. Voorwaarden, aflossing, rente; het heeft allemaal een grote impact op uw persoonlijke financiële plaatje.

Met financieel advies van Wassink Advies en Consulting ziet u door de bomen het bos weer. Onze adviseurs nemen alle tijd voor u en beantwoorden al uw vragen. In normaal Nederlands, en we komen gewoon bij u thuis natuurlijk!

Wassink Advies en Consulting is al 10 jaar actief in Noord-Nederland en is verkozen tot beste hypotheekkantoor van 2017 in de regio Groningen! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we komen gewoon bij u thuis. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

Onafhankelijk Financieel Adviseur

Waarom kiest u voor Wassink Advies en Consulting?

Onafhankelijk. De adviseurs van Wassink Advies en Consulting zijn volledig onafhankelijk. Daarnaast is ons kantoor adviesvrij, wat betekent dat we geen contracten hebben met financiële instellingen die ons verplichten bepaalde producten te adviseren.

Erkend. Bij ons treft u uitsluitend Erkend Financieel Adviseurs (EFA). Dat wil zeggen dat onze adviseurs een gedegen opleiding met goed gevolg hebben afgerond en bovendien hun kennis up-to-date houden.

Regionaal. Met een kantoor in Zevenhuizen, provincie Groningen, staan wij met beide benen in de Groningse klei. We houden van een persoonlijke benadering en leggen u alles graag uit in begrijpelijke taal. Aanbieders. Wij hebben bijna alle aanbieders op het gebied van hypotheken in ons pakket.

Uw onafhankelijk financieel adviseur

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving