Rechtsbijstandsverzekering

Met een rechtsbijstandsverzekering bent u verzekerd van juridische hulp bij een conflict. Een meningsverschil met uw werkgever, het claimen van schadevergoedingen bij letsel, een bedrijfsongeval; zulke vervelende situaties kunnen snel uitlopen op een juridische strijd. Dan wilt u verzekerd zijn van deskundige juridische bijstand.

De dekking en de hoogte van de premie van een rechtsbijstandsverzekering verschilt per persoon en is onder andere afhankelijk van uw gezinssamenstelling en een eventueel eigen risico. Om tot een goede inschatting van de benodigde dekking te komen, is het belangrijk om de situatie in kaart te brengen. Bij Wassink Advies en Consulting helpen we u hier graag bij.

Door al uw verzekeringen onder te brengen in ons flexibele pakket, voorkomt u moeilijkheden tussen verschillende verzekeraars als het gaat om de aansprakelijkheid. Wij voegen al uw verzekeringen samen onder een polis. Hiermee voorkomt u een enorme papierwinkel en komt u bovendien in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen. Doorgaans zijn de looptijden van verzekeringen één jaar. Daarna zijn ze maandelijks opzegbaar. Hierdoor kunt gemakkelijk verzekeringen toevoegen en verwijderen op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Neem contact op

Uw onafhankelijk financieel adviseur

Routebeschrijving