Rechtsbijstandsverzekering

Met een rechtsbijstandsverzekering ben je verzekerd van juridische hulp bij een conflict. Een meningsverschil met jouw werkgever, het claimen van schadevergoedingen bij letsel, een bedrijfsongeval; zulke vervelende situaties kunnen snel uitlopen op een juridische strijd. Dan wil je verzekerd zijn van deskundige juridische bijstand.

De dekking en de hoogte van de premie van een rechtsbijstandsverzekering verschilt per persoon en is onder andere afhankelijk van jouw gezinssamenstelling en een eventueel eigen risico. Om tot een goede inschatting van de benodigde dekking te komen, is het belangrijk om de situatie in kaart te brengen. Bij Wassink Advies en Consulting help ik hier graag bij.

Door al jouw verzekeringen onder te brengen in ons flexibele pakket, voorkom je moeilijkheden tussen verschillende verzekeraars als het gaat om de aansprakelijkheid. Ik voeg al jouw verzekeringen samen onder een polis. Hiermee voorkom je een enorme papierwinkel en kom je bovendien in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen. Doorgaans zijn de looptijden van verzekeringen één jaar. Daarna zijn ze maandelijks opzegbaar. Hierdoor kan je gemakkelijk verzekeringen toevoegen en verwijderen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Vraag mij naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Jouw onafhankelijke financieel adviseur

Routebeschrijving