Caravan- en camperverzekering

Ga je met de caravan of de camper op vakantie? Dan kan het verstandig zijn om jouw voertuig goed te verzekeren. Met een basisverzekering voor caravan of camper ben je verzekerd tegen diefstal en schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, storm, blikseminslag en overstromingen. Voor nieuwe caravans en campers geldt doorgaans dat ze verzekerd worden tegen de nieuwwaarde. Tweedehands caravans en campers worden meestal verzekerd tegen de aanschafwaarde.

Naast de basisverzekering kan je uiteraard ook voor aanvullende verzekeringen kiezen. Zo kan je een inventarisverzekering afsluiten om ook de spullen in jouw caravan of camper mee te verzekeren, zoals een televisie, keukenapparatuur en servies. Ook kan je kiezen voor een aanvullende verzekering waarmee je schade geleden door aanrijdingen afdekt.

 

Bij Wassink Advies en Consulting breng je al jouw verzekering voor in en om jouw huis gemakkelijk onder in één pakket, met één polis. Wel zo gemakkelijk! Vraag mij vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Jouw onafhankelijke financieel adviseur

Routebeschrijving