Wassink Advies en Consulting

Bij het maken van belangrijke financiële beslissingen is goed advies erg belangrijk. Je kan beter vooraf uitgebreid informatie inwinnen, dan achteraf spijt hebben dat je geen erkend financieel adviseur hebt geraadpleegd. Bij Wassink Advies en Consulting neem ik, René Wassink, daarom alle tijd voor jou. Dit kan uiteraard in een persoonlijk gesprek bij jou thuis of bij je op het werk. Het is van belang dat ik jouw situatie goed ken, zodat ik de best passende en meest gunstige hypotheek, verzekering of financiering voor je kan regelen.

Ik houd altijd rekening met jouw financiële lasten. Je wilt immers nog prettig financieel kunnen leven naast de aankoop van jouw droomwoning. Ook helpen wij je met een hypotheek die kan bijdragen aan jouw plannen voor later. Daarnaast wil je nooit onderverzekerd zijn, maar ook niet te veel betalen voor verzekeringen die eigenlijk hetzelfde dekken. Door al jouw verzekeringen onder te brengen bij Wassink Advies en Consulting houd je nog maar één polis over en kan ik je aantrekkelijke kortingen bieden.

Ik ben er trots op dat ik door Independer verkozen ben tot het beste hypotheekkantoor in de regio Groningen. Zoek je een hypotheek in Leek of in Roden? Ik kom gewoon langs bij jou thuis.

 

René Wassink, onder andere hypotheekadviseur, is aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Dit betekent dat René jaarlijks wordt bijgeschoold waardoor de parate kennis altijd up-to-date is. René weet precies wat er speelt en welke regels op het moment van de afspraak gelden. Wassink Advies en Consulting is bovendien aangesloten bij het Klachteninstituut KIFID. Dit betekent dat ik je een onafhankelijke en kosteloze klachtenprocedure en bemiddeling aan kan bieden in het geval van een conflict.

 

Wat kan je van René verwachten?

 Persoonlijke aandacht bij jou thuis, op kantoor of op elk andere locatie!
 Berekening van de beste en goedkoopste hypotheek en/of verzekering!
 Onafhankelijke vergelijking van alle aanbieders in Nederland!
 Inzicht in jouw maandlasten!

 

Openingstijden

Ik ben elke dag bereikbaar, ook in het weekend.

  • Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 21.30 uur
  • Zaterdag en zondag: 10.00 tot 17.00 uur

Buiten de openingstijden een afspraak maken? Dat kan natuurlijk, neem contact met mij op

Jouw onafhankelijke financieel adviseur

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving