Wassink Advies en Consulting

Bij het maken van belangrijke financiële beslissingen is goed advies erg belangrijk. U kunt beter vooraf uitgebreid informatie inwinnen, dan achteraf spijt hebben dat u geen erkend financieel adviseur heeft geraadpleegd. Bij Wassink Advies en Consulting nemen we daarom alle tijd voor u. Dit kan uiteraard in een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij u op het werk. Het is van belang dat wij uw situatie goed kennen, zodat we de best passende en meest gunstige hypotheek, verzekering of financiering voor u kunnen regelen.

Wij houden altijd rekening met uw financiële lasten. U wilt immers nog prettig financieel kunnen leven naast de aankoop van uw droomwoning. Ook helpen wij u met een hypotheek die kan bijdragen aan uw plannen voor later. Daarnaast wilt u nooit onderverzekerd zijn, maar ook niet te veel betalen voor verzekeringen die eigenlijk hetzelfde dekken. Door al uw verzekeringen onder te brengen bij Wassink Advies en Consulting houdt u nog maar één polis over en kunnen we u aantrekkelijke kortingen bieden.

We zijn er trots op dat we door Independer verkozen zijn tot het beste hypotheekkantoor in de regio Groningen. Zoekt u een hypotheek in Leek of in Roden? We komen gewoon langs bij u thuis.

 

Onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Dit betekent dat ze jaarlijks worden bijgeschoold, waardoor de parate kennis altijd up-to-date is. Iedere adviseur weet precies wat er speelt en welke regels op het moment van de afspraak gelden. Wassink Advies en Consulting is bovendien aangesloten bij het Klachteninstituut KIFID. Dit betekent dat wij u een onafhankelijke en kosteloze klachtenprocedure en bemiddeling aan kunnen bieden in het geval van een conflict.

Wat kunt u van ons verwachten?

 Persoonlijke aandacht bij u thuis of op kantoor!
 Berekening van de beste en goedkoopste hypotheek en/of verzekering!
 Onafhankelijke vergelijking van alle aanbieders in Nederland!
 Inzicht in uw maandlasten!

 

Openingstijden

Wij zijn de gehele dag bereikbaar, zelfs in het weekend.

Maandag t/m Vrijdag: 08.30 tot 21.30 uur

Zaterdag t/m Zondag: 10.00 tot 17:00 uur

Buiten de openingstijden op afspraak.

Uw onafhankelijk financieel adviseur

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving