Bromfiets- en scooterverzekering

Je wilt jouw bromfiets, scooter of e-bike zo goed mogelijk verzekering tegen diefstal, schade of allebei. Veilig de weg op en veilig parkeren. Welke dekking bij je past, hangt grotendeels samen met het voertuig dat je hebt aangeschaft. Voor een dure scooter of e-bike kies je doorgaans voor een uitgebreider dekking dan het geval is bij een simpeler bromfiets.

  • De goedkoopste verzekeringsvorm is de WA-verzekering. Hiermee ben je verzekerd tegen de schade die jij anderen toebrengt met jouw bromfiets.
  • Met een WA + Diefstalverzekering ben je ook verzekerd tegen schade aan jouw bromfiets die niet door jezelf is veroorzaakt. Behalve tegen diefstal biedt deze verzekeringsvorm dus ook dekking tegen brand en storm.
  • De meest uitgebreide dekking heb je met een WA + Diefstal + Aanrijdingsverzekering. Naast bovenstaande dekkingen ben je ook verzekerd tegen aanrijding, vallen en vandalisme.

De bromfietsverzekering kan je bij mij gemakkelijk toevoegen aan jouw verzekeringspakket. Door alle verzekering voor in en om jouw huis onder te brengen in één flexibel pakket, heb je veel minder papierwerk en kom je in aanmerking voor pakketkortingen.

 

Vraag mij vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Jouw onafhankelijke financieel adviseur

Routebeschrijving