Bromfiets- en scooterverzekering

U wilt uw bromfiets, scooter of e-bike zo goed mogelijk verzekering tegen diefstal, schade of allebei. Veilig de weg op en veilig parkeren. Welke dekking bij u past, hangt grotendeels samen met het voertuig dat u heeft aangeschaft. Voor een dure scooter of e-bike kiest u doorgaans voor een uitgebreider dekking dan het geval is bij een simpeler bromfiets.

De goedkoopste verzekeringsvorm is de WA-verzekering. Hiermee bent u verzekerd tegen de schade die u anderen toebrengt met uw bromfiets. Met een WA + Diefstalverzekering bent u ook verzekerd tegen schade aan uw bromfiets die niet door uzelf is veroorzaakt. Behalve tegen diefstal biedt deze verzekeringsvorm dus ook dekking tegen brand en storm. De meest uitgebreide dekking heeft u met een WA + Diefstal + Aanrijdingsverzekering. Naast bovenstaande dekkingen bent u ook verzekerd tegen aanrijding, vallen en vandalisme.

De bromfietsverzekering kunt u bij ons gemakkelijk toevoegen aan uw verzekeringspakket. Door alle verzekering voor in en om uw huis onder te brengen in één flexibel pakket, heeft u veel minder papierwerk en komt u in aanmerking voor pakketkortingen. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Uw onafhankelijk financieel adviseur

Routebeschrijving