Motorverzekering

Motorbezitters zijn in Nederland verplicht een verzekering af te sluiten. Op zijn minst moet de wettelijke aansprakelijkheid zijn afgedekt door middel van een WA-verzekering. Uiteraard is het ook mogelijk om aanvullende motorverzekeringen af te sluiten. Motorbezitters hebben de volgende opties:

  • WA-verzekering: met een WA-verzekering is de schade gedekt die je met jouw motorfiets toebrengt aan anderen.
  • WA + Beperkt Casco: met Beperkt Cascodekking ben je niet alleen verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid, maar ook tegen schade aan jouw motor door brand, storm of diefstal. Deze dekking wordt ook wel WA Plus genoemd.
  • All-Risk of WA + Volledig Casco: met All-Risk dekking, ook wel WA + Volledig Casco genoemd, ben je naast bovenstaande dekkingen ook verzekerd tegen schade door aanrijdingen.

Verder kan je ook kiezen voor aanvullende verzekeringen. Zo kan je bijvoorbeeld een schadeverzekering voor opzittenden afsluiten of een verkeersrechtsbijstands-verzekering. Ik kan alle verzekeringen voor in en om jouw huis onderbrengen in één pakket, zodat je ook maar één polis hebt. Tot slot kan ik ook je interessante kortingen bieden als je al jouw verzekeringen bij Wassink Advies en Consulting onderbrengt. Vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Jouw onafhankelijke financieel adviseur

Routebeschrijving