(On)afhankelijke advies

Ik vergelijk meerdere aanboeders met elkaar, maar niet allemaal.Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Wassink Advies en Consulting, is mijn onafhankelijkheid van banken, verzekeraars of hypotheekverstrekkers. Ik vergelijk altijd de beste aanbieders met elkaar, om tot een zo goed mogelijk advies te komen. Hieronder vind je een overzicht van de partijen waarmee Wassink Advies en Consulting samenwerkt. 

Behalve onafhankelijk advies, zorg ik voor een duidelijke berekening van jouw hypotheek of verzekering. Een financieel product kan immers best een ingewikkeld product zijn, en het is belangrijk dat je goed begrijpt waar je voor tekent. Ook heb je bij Wassink Advies en Consulting altijd inzicht in jouw maandlasten. Bekijk hier mijn werkwijze of lees meer over Wassink Advies en Consulting.

Wil je ook een (on)afhankelijk advies? Vul bijgaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard kan je ons ook bellen. Ik ben op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 21.30 en in de weekenden tot 17.00.

 

Neem direct contact op

Aanbieders voor Hypotheken en Verzekeringen

----