Autoverzekering

Er zijn drie verzekeringsvormen voor uw auto: WA-verzekering, Beperkt Cascoverzekering en All-Risk of Volledig Cascoverzekering. De verplichte WA-verzekering dekt schade die u aan anderen toebrengt. Met de Beperkt Cascoverzekering of Volledig Cascoverzekering dekt u ook (een gedeelte van) de schade aan uw eigen voertuig af. Daarnaast zijn er nog aanvullende verzekeringen af te sluiten, zoals pechhulpdekking, inzittendenverzekering en een no-claimbeschermer.

Welke verzekering het beste bij u past is afhankelijk van veel factoren. De waarde van de auto bijvoorbeeld, en het bouwjaar. Voor een splinternieuwe auto is een All-Risk verzekering vaak een goede keuze. Auto’s die tussen de vijf en acht jaar oud zijn worden vaak Beperkt Casco verzekerd. Voor oudere auto’s is een WA-verzekering doorgaans de beste optie.

Bij Wassink Advies en Consulting bieden we u de mogelijkheid om al uw verzekeringen voor in en om uw huis samen te voegen in één flexibel pakket. Dit bespaart u heel wat papierwerk. U heeft maar één polis en profiteert van aantrekkelijke kortingsmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Uw onafhankelijk financieel adviseur

Routebeschrijving