Financieringen

Financieringen kunnen verschillende doelen hebben. Een financiering kan gebruikt worden voor consumptieve doeleinden, voor het bekostigen van bijvoorbeeld een verbouwing of voor het aflossen van een restschuld. 

Een financiering kan van grote invloed zijn op uw persoonlijke financiële situatie. Hoe lang is de looptijd? Wat gebeurt er met de rente? En hoeveel neemt u tussentijds op? Het is belangrijk om hier verantwoord mee om te gaan. Door een onafhankelijk financieel adviseur in te schakelen komt u niet voor verrassingen te staan. Bij Wassink Advies en Consulting bekijken we samen met u alle aanbieders van financieringen en selecteren we de beste optie. In de vorm van een persoonlijke lening bijvoorbeeld, of een doorlopend krediet. 

 

 

Financiering aanvragen

Wassink Advies en Consulting werd onlangs gekozen tot het beste kantoor in de regio Groningen door Independer.nl! Daar zijn we best trots op. Bovendien werken wij volledig adviesvrij: we hebben geen banden met banken of andere financiële instellingen en kunnen daardoor volledig objectief alle aanbieders vergelijken. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we zitten in Zevenhuizen, provincie Groningen, vlak onder Roden en Leek. Wij komen gewoon bij u thuis of op kantoor langs om de financiering te bespreken. We zijn 7 dagen per week geopend en telefonisch bereikbaar tot 21:30 uur.

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving