Financieringen

Financieringen kunnen verschillende doelen hebben. Een financiering kan gebruikt worden voor consumptieve doeleinden, voor het bekostigen van bijvoorbeeld een verbouwing of voor het aflossen van een restschuld. 

Een financiering kan van grote invloed zijn op jouw persoonlijke financiële situatie. Hoe lang is de looptijd? Wat gebeurt er met de rente? En hoeveel neem je tussentijds op? Het is belangrijk om hier verantwoord mee om te gaan. Door René Wassink, een  Erkend Financieel Adviseur, in te schakelen kom je niet voor verrassingen te staan. Bij Wassink Advies en Consulting bekijk ik samen met je alle aanbieders van financieringen en selecteren we de beste optie. In de vorm van een persoonlijke lening bijvoorbeeld, of een doorlopend krediet. 

Financiering aanvragen

Wassink Advies en Consulting werd gekozen tot het beste kantoor in de regio Groningen door Independer.nl! Daar ben ik best trots op. Bovendien werk ik volledig adviesvrij: ik hebben geen banden met banken of andere financiële instellingen en kan daardoor volledig objectief alle aanbieders vergelijken. 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, ik zit in Zevenhuizen, provincie Groningen, vlak onder Roden en Leek. Ik kom gewoon bij je thuis of op kantoor langs om de financiering te bespreken. Ik ben 7 dagen per week geopend. Ik ben op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 21.30 en in de weekenden tot 17.00.  

 

Neem contact met mij op!

Jouw Erkend Financilee Adviseur in financieringen

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving