Hypotheekadviseur Roden

U bent van plan een huis te gaan kopen in Roden of omgeving. Daar heeft u een hypotheek voor nodig. Of u wilt wellicht een bestaande hypotheek oversluiten. Wassink Advies en Consulting is een volledig onafhankelijk hypotheekadviseur en wij helpen u graag inzicht te krijgen in alle verschillende aanbieders. Want het maken van de juiste keuze als het gaat om hypotheekverstrekkers, kan een heleboel geld schelen. Door aanbieders goed met elkaar te vergelijken en een weloverwogen keuze te maken, bespaart u zo een paar honderd euro per jaar!

Er komt heel wat kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Zo krijgt u te maken met allerlei juridische en fiscale regeltjes. Deze regels bepalen onder andere de hoogte van de bedrag dat u kunt lenen. De erkende financieel adviseurs van Wassink Advies en Consulting zijn dé experts in Roden en omgeving op dit gebied.

Welke vragen hebben zoal invloed op uw keuze?

 Voor welk bedrag wil ik een hypotheek afsluiten?
 Hoeveel rente ga ik maandelijks betalen?
 Kan ik boetevrij extra aflossen?
 Met welke aanvullende kosten moet ik rekening houden?
 Kom ik in aanmerking voor de Nationale Hypotheek Garantie?

Uw hypotheekadviseur in Roden bespreekt deze vraag graag met u!

Hypotheekadvies in Roden

Een hypotheek afsluiten is een ingewikkeld proces, dat een grote invloed op uw financiële situatie heeft. Het belangrijkste in een hypotheekgesprek is dan ook dat ú het begrijpt. En dat is dan weer ónze taak. We stellen u daarom zoveel mogelijk op uw gemak, en komen gewoon bij u thuis in Roden. 

Waarom kiest u voor Wassink Advies en Consulting?

We hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten. We zijn dan ook enorm trots op onze hoge beoordelingscijfers op zowel Independer.nl als op Advieskeuze.nl. Daarnaast ontvingen we in 2017 de hypotheekprijs voor het beste kantoor in de regio Groningen

Verder weten we wat er speelt in de regio. De huizenmarkt en nieuwbouwprojecten in Roden volgen we op de voet. We denken graag met u mee, in welk stadium van het proces u zich ook bevindt. We vergelijken tarieven van veel aanbieders om uiteindelijk tot de beste prijs-kwaliteit verhouding te komen. Omdat we volledig onafhankelijk zijn, hebben we uitsluitend oog voor uw belangen.

 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken. We komen graag bij u langs in Roden!

Uw onafhankelijk hypotheekadviseur nabij Roden

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving