Hypotheekadviseur in Roden

Je bent van plan een huis te gaan kopen in Roden of omgeving. Daar heb je een hypotheek voor nodig. Of je wilt wellicht een bestaande hypotheek oversluiten. Wassink Advies en Consulting is een volledig onafhankelijk hypotheekadviseur en ik, René Wassink, help jou graag inzicht te krijgen in alle verschillende aanbieders. Want het maken van de juiste keuze als het gaat om hypotheekverstrekkers, kan een heleboel geld schelen. Door aanbieders goed met elkaar te vergelijken en een weloverwogen keuze te maken, bespaar je zo een paar honderd euro per jaar!

Er komt heel wat kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Zo krijg je te maken met allerlei juridische en fiscale regeltjes. Deze regels bepalen onder andere de hoogte van de bedrag dat je kan lenen. René is een erkend financieel adviseur en is dé expert in Roden en omgeving op dit gebied.

Welke vragen hebben zoal invloed op jouw keuze?

 Voor welk bedrag wil ik een hypotheek afsluiten?
 Hoeveel rente ga ik maandelijks betalen?
 Kan ik boetevrij extra aflossen?
 Met welke aanvullende kosten moet ik rekening houden?
 Kom ik in aanmerking voor de Nationale Hypotheek Garantie?

Jouw hypotheekadviseur in Roden bespreekt deze vraag graag met je!

Hypotheekadvies in Roden

Een hypotheek afsluiten is een ingewikkeld proces, dat een grote invloed op jouw financiële situatie hebben. Het belangrijkste in een hypotheekgesprek is dan ook dat jij het begrijpt. En dat is dan weer mijn taak. Ik stel jou daarom zoveel mogelijk op jouw gemak, en kom gewoon bij jou thuis in Roden. 

Waarom kies je voor Wassink Advies en Consulting?

Ik hecht veel waarde aan de relatie met mijn klanten. Ik ben dan ook enorm trots op mijn hoge beoordelingscijfers op zowel Independer.nl als op Advieskeuze.nl. Daarnaast ontving ik in 2017 de hypotheekprijs voor het beste kantoor in de regio Groningen

Verder weet ik wat er speelt in de regio. De huizenmarkt en nieuwbouwprojecten in Roden volg ik op de voet. Ik denk graag met je mee, in welk stadium van het proces jij je ook bevindt. Ik vergelijk tarieven van veel aanbieders om uiteindelijk tot de beste prijs-kwaliteit verhouding te komen. Omdat ik volledig onafhankelijk ben, heb ik uitsluitend oog voor jouw belangen.

 

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden voor jou te bespreken. Ik kom graag bij je langs in Roden!

Jouw onafhankelijke hypotheekadviseur nabij Roden en omgeving

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen
Routebeschrijving